Impressum

Cég: Villamos Szabadvezeték Építő Kft.
Cím: Magyarország 2133 Sződliget Dr. Kemény József utca 15.
Tel: +36 30 688 4089
E-mail: office@vszvep.com
Internet: www.vszvep.com

Képviseletre jogosult:
Ofella György

Cégbíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Kereskedelmi nyilvántartási cégjegyzék szám: HUOCCSZ13-09-187400

Adószám: 25958364-2-13

Közösségi adószám: HU25958364

Kivitelezői Kamarai nyilvántartási szám: Az építőipari kivitelezési tevékenységről szóló 191/2009 Korm.rendelet 35. § (4) bekezdése alapján a kivitelező vállalkozó részére kiadott nyilvántartási szám: 26A88838


A sajtótörvény értelmében a tartalomért felelős


Ofella György
Marketing / Kommunikáció
Villamos Szabadvezeték Építő Kft.
Magyarország 2133 Sződliget Dr. Kemény József utca 15.

Portálkezelés
Szerkesztő: Benyó Mihály
E-mail: benyo.mihaly98@gmail.com

Webdesign
Cég: BOOM Graphic Studio
Cím: Magyarország 2132 Sződliget, Ország út 4.
Weboldal: http://boomgraphic.hu/
E-mail: hello@boomgraphic.hu

Szerzői jog

A Villamos Szabadvezeték Építő Kft. fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül frissítse, módosítsa vagy kiegészítse a bemutatott információkat és adatokat. A www.vszvep.com összes oldalának teljes tartalma (elrendezése, szövege, grafikai elemei, logói, gombjai, hangelemei, videói, szoftverei, és egyéb elemek) a Villamos Szabadvezeték Építő Kft., vagy annak üzleti partnerei tulajdonát képezik. Ezért a magyar és a nemzetközi szerzői jogi törvények oltalma alatt állnak. (Továbbiakban: Szerzőijog). A honlap szerkezete (a kompozíciói, anyagai és annak struktúrái) szintén szerzői jogi védelem alatt állnak. (Továbbiakban: Szerzőijog). A Villamos Szabadvezeték Építő Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül TILOS!!! az általa üzemeltetett oldalak információt, vagy adatait, különösen szövegeket, videókat, vagy képeket sokszorosítani és/vagy nyomdai úton, fénymásolással vagy egyéb más módon nyilvánosságra hozni. Továbbá ezen anyagok nem használhatók fel harmadikfél/személy vagy hatóság által.

© 2017 - 2036 Villamos Szabadvezeték Építő Kft.
Minden jog fenntartva.

Felelősség nyilatkozat

Ezt a weblapot a Villamos Szabadvezeték Építő Kft. készíttette és üzemelteti. A gondos tartalomellenőrzés ellenére, nem vállalunk felelősséget a külső linkek tartalmáért. A linkelt oldalak tartalma, kizárólag az üzemeltetők felelőssége. A Villamos Szabadvezeték Építő Kft., ill. a Press-Hair kft., (továbbiakban: Boom Graphic Studio) az esetleges hibákért nem vonható felelősségre, a honlap tartalma jogilag nem tekinthető hivatalosnak.

Utalás az általunk üzemeltetett oldalakra

Közösségi portálok, kép és videómegosztó oldalak tartalmára is vonatkozik a magyar és a nemzetközi szerzői jogi törvények oltalma: https://www.facebook.com/vszvep/
https://www.youtube.com/channel/UCY5Jt-TsuRlHiCUE4dkv7Xg

A viták rendezése

Fogyasztói szerződések villamosenergia ázágazatban:
A villamosenergia ipari fogyasztói szerződésekkel kapcsolatos viták rendezésére egyeztető eljárást lehet alkalmazni a Fogyasztóvédő Alapítványnál Levelezési cím: Magyarország 1077 Budapest, Dohány utca 30/b. ügyfélszolgálatot nem tartanak fenn!!!!!

Budapest Főváros Kormányhivatala cím: Magyarország 1056 Budapest, Váci utca 62-64.
Postacím: 1364 Bp., Pf.: 234
Ügyfélszolgálat (Váci u.)
Telefon: 06-1-328-5862

Internet: http://www.kormanyhivatal.hu/hu/budapest/elerhetosegek
E-mail: budapest@bfkh.gov.hu

Ennek előfeltétele, hogy a Villamos Szabadvezeték Építő Kft-vel elsőkörben békéltető testület előtt kell a vitás kérdéseket rendezni. Ha nem találtak kölcsönösen kielégítő megoldást mindkét fél számára a békéltető testületnél. Az Villamos Szabadvezeték Építő Kft. köteles részt venni a kormányhivatallal egyeztető testületi eljárásában.


Az Európai Bizottság online vitarendezési platformja Az Európai Bizottság internetes platformja a fogyasztók és a vállalkozók közötti online vitarendezéshez (az úgynevezett "OS platform") az alábbi linken érhető el : https://ec.europa.eu/consumers/
A fogyasztóknak lehetőségük van arra, hogy ezt a platformot használják az online értékesítési szerződésekből vagy az online szolgáltatási szerződésekből eredő vitáik megoldására.