KarrierA Villamos Szabadvezeték Építő Kft. egy 2017-ben alakult cég, tevékenysége a tömegközlekedési energiaellátás területére koncentrálódik. A cég a jövőben jelentős, és izgalmas kihívásokkal fog szembesülni, a tömegközlekedési fejlesztések területén. Az újinfrastruktúra építése, és továbbfejlesztése, és az új infrastruktúrákba történő beruházások szükségessége jelentősen megnő az elkövetkezendő években. Ezért a cég célkitűzése az, hogy a jelenlegi piaci szereplők mellett, a piac minél nagyobb szegmensét lefedje.


A Villamos Szabadvezeték Építő Kft. a zöld városfejlesztés alapja lesz, és a tömegközlekedést a lakosság természetes első választásává kívánja tenni. Izgalmas időbe lépünk, és képzett szakemberekre van szükségünk. Keresünk titeket, akik szakmailag releváns szakértelemmel rendelkeztek, és nagy érdeklődést mutattok a „zöld” elektromos tömegközlekedés megteremtésére. A nálunk alkalmazásban lévő csapattagok szerepe fontos, és sok kihívást jelent. A Villamos Szabadvezeték Építő Kft. számos fejlődési lehetőséget kínál azoknak, akik jövőben nálunk indítják a karrierjüket.
Ebben a pozícióban lehetősége lesz arra, hogy kövesse a projekteket, és részt vegyen a tömegközlekedés új idők felé vezető útjának befolyásolásában.Miért Villamos Szabadvezeték Építő Kft?

• A villamos Szabadvezeték Építő Kft társadalmilag fontos munkáltató, nagy jelentőséggel bír a környezet, a városi élet és a tömegközlekedés szempontjából. Szeretnénk megteremteni a környezetbarátabb tömegközlekedést, és dolgozni azon, hogy a lehető legtöbb ember vegye igénybe a tömegközlekedést.
• Jó csapat, elkötelezett és képzett munkatársak, amely kiemeli a jólétet, a sokszínűséget és a humort
• Jó lehetőségek a további fejlődésre és az egyéni kompetenciák fejlesztésére
• Versenyképes fizetés és munkakörülmények

Fontos, hogy azonosulj értékeinkkel; megbízható, elkötelezett csapattaggá válj.
Büszkék vagyunk munkatársaink sokféleségére, és a kulturális hátterüktől, nemüktől és életkoruktól függetlenül kívánunk pályázatokat befogadni. Ez azt jelenti, hogy a betöltendő pozíciókra nyilvános pályázatok készülnek. A releváns jelöltek háttérellenőrzéseit a Villamos Szabadvezeték Építő Kft saját hatáskörében végezi. Az információszabadságról szóló törvény és a GDPR hatályát szemelőt tartva.Bővebben a betöltendő pozíciókról:

Tarkó Angéla
+36 30 438 7451
tanacsado_office@vszvep.com


Copyright © 2018 Minden jog fenntartva VSZVÉP Kft. 2133 Sződliget, Dr. Kemény József utca 15.